ZÁKAZNICKÁ LINKA
595 136 728
denně / 08:00 - 20:00

Krytá (nejen) záda

4. 1. 2018 | Blog

V životě je důležité mít se o koho nebo co opřít. Záda či opěrnou stěnu vytváří partner, rodina, kolegové, kamarádi, domov, peníze, sociální jistoty či pojištění. Když se potřebujeme spolehnout na ona “zadní vrátka”, pak v přeneseném  slova smyslu užíváme frázi: “Kryj mě.” Samotný význam pak spočívá ve spolehnutí se na loajalitu, vstřícnost, jistotu a především pomoc protistrany, tedy té námi zvolené “opěrné životní varianty.”

Hurá na zážitky!
Žijeme jen jednou a živí jsme ze zažitků :o)! Tak hurá za nimi a dopřejme si a užijme každou možnou volnou chvíli. Někdy nám v tom samotném maximálním možném užívání si brání vnitřní strachy typu  - raději nepoletím, určitě by to letadlo spadlo nebo nepůjdu zkusit jízdu na skútru/snowboardu/lyžích, protože by se mi mohlo něco stát. V každém z nás hlodá červíček, který někde v podvědomí našeptává, co když se zraním, jak pak budu řešit práci, kdo se postará o děti...atd. Je pravdou, že stát se může cokoli. Bohužel. Ale pro všechny tyto případy a ještě i mnohé další existuje možnost, jak se od těchto strachů oprostit, respektive jak si “krýt záda” pro případ, že by se nám něco stalo - a tím je cestovní pojištění. Bohudík.

Od čtyř noh až po křídla
V případě služební cesty či dovolené neřešíme jen sebe, ale i své zázemí, které doma necháváme. Věděli jste například, že dnes je možné si vedle úrazu nechat pojistit i domácího mazlíčka (náklady na nutnou a neodkladnou péči v zahraničí, zajištění dopravy k veterináři a odpovědnost za škodu způsobenou pojištěným zvířetem), zavazadla, automobil (zahrnuje opravu na místě, kde vozidlo přestalo být provozuschopné, nebo odtah do nejbližšího servisu, dočasné ubytování, pokračování v cestě a v případě nemožnosti opravy do pěti pracovních dnů také odtah zpět do ČR), domácnost, storno zájezdu či zpoždění letu? Například ke zpoždění letu dochází dnes a denně - v případě, že se nám to už stane, pak nám tato položka z cestovního pojištění nahradí ušlé náklady - např. když kvůli zpožděnému letu nestihneme nějakou kulturní aktivitu, či naopak nástup do zaměstnání po návratu. Vnímám to jako bezvadnou vychytávku a variantu, jak být po celou dobu dovolené či pracovní cesty v klidu a moci si do sytosti užívat všech výhod. Proč toho nevyužít :o)?

Virtuální makléřská kancelář
ČAS....ta nespravedlivější fyzikální veličina, která měří všem stejně, nám všem stále chybí. Neustále jej naháníme, snažíme si ho šetřit, zpomalit, zastavit nebo naopak přidat a mít ho dostatek v zásobě. Reálně ale víme, že se to nestane. Proto dnes hojně využíváme možností z kybersvěta  - tedy online svět. Dopřává nám jednoznačný komfort okamžitého vyřízení nesčetného počtu záležitostí přímo z domu a to za zlomek času, který bychom běžně strávili v obchodě, frontě či pobočce. A nyní se tohoto komfortu dostává i v rámci pojištění - objevte kouzlo virtuální makléřské kanceláře www.pojistline.cz. Přímo z pohodlí domu a během několika málo minut si v klidu můžeme sjednat pojištění plánované cesty (nebo auta, odpovědnosti, majetku), sami si nakonfigurujeme rozsah pojištění a zaplatíme přímo přes platební bránu. Jednoduše, rychle, efektivně a úsporně. Zvládla jsem to já, zvládne to každý:o).

Všichni jsme jen lidé a máme své fyzické, duševní i časové kapacity. Zapomenout je proto přirozený důsledek běhu našich životů.  To je důvod, proč Vás chceme (po)jistit kdykoli a z pohodlí domova. Nám jde o Vás. Kryjte se i na cestách....
Budete vděční za každou ušetřenou minutu? Řešte pojištění online cestou:o)!

Pojistline - pojištění a finance on-line
POJISTLINE - pojištění z domu. Šetříme váš čas i peníze.
• On-line server pro rychlé pojištění vozidel, majetku, odpovědnosti i cest
• On-line služba využití makléře
• Rychle, spolehlivě, zodpovědně
• www.pojistline.cz    

Pokračování příště…tentokrát na téma autopojištění.