ZÁKAZNICKÁ LINKA
595 136 728
denně / 08:00 - 20:00

Zářijové novinky Pojist line

7. 9. 2021 | Blog

Vítáme Vás z dovolených vážení klienti Pojist line a Sillet Group.
Doufáme, že jste si pořádně užili léto a podzim Vás nezaskočí svým počasím a pracovními starostmi.  
Tak co u nás? 
To nejdůležitější.
Klub přátel Sillet Group je EnjoyFly Club zahájil svou činnost.
Těch klubových novinek je tolik, že raději po dočtení našeho blogu přejděte na stránky www.enjoyfly.cz a vše  naleznete přehledně k dispozici.
Ale jak získat letenku na 10 minut  zážitkového letu a video záznamem ze tří kamer zdarma? To prosím nepřehlédněte. K dispozici je pro nové i stávající klienty Sillet Group  a  Pojist line.
Už ji máte? A jaký byl let?      
Znáte aplikaci RIO? Tak to určitě ano a pokud ne tak se jedná o aplikaci pro klienty Sillet Group , v níž  můžete on line komunikovat s makléři, platit pojistné on line branou ČSOB banky a přehledně po registraci kontrolovat on line stav svých pojistných smluv.
No a díky , že využíváte náš chat na webu pojist line. Makléři jsou připraveni a rádi odpoví všechny Vaše dotazy a podněty. 
Podzimní čas je určitě nejlepší doba pro kontrolu všech pojistných smluv a v našem klientském centru  u Sýkorova mostu v Ostravě  osobně v době od 8 do 16 hodin to lze nově snadno a expresně.
No a kdo nemá čas ? V RIO on line přece. 
Na říjen připravujeme velkou soutěž o týdenní plavbu na jachtě po chorvatských ostrovech. Sledujte tedy další blog nebo říjnový stream na You Tube Enjoy FLy Clubu.
No a k pojištění motorových vozidel , to už asi všichni víte je čas upravit pojistnou částku.
Ale vlastně i majetek, vzhledem k turbulenci cen v nemovitostech je třeba aktualizovat. Doptejte se v chatu na pojist line na možnost kontroly smluv.  
Tak to je dnes vše.  
Moc děkujeme za Vaši důvěru, spolupráci. 
Nashledanou v dalším blogu v říjnu a "nenechte si to kazit". 
Váš tým Pojist line